Georg Fahlmans Konditori AB
Org.nr: 556038-8752| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 18 823 | 17 857 | 17 190 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 061 | 293 | -1 573 |
| Antal anställda | 19 | 16 | 20 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 990.7 | 1116.1 | 859.5 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 5.6 | 1.7 | -9.1 |
| Kassalikviditet % | 71.2 | 50.4 | 28.4 |
| Soliditet % | 42.8 | 28.7 | 27.9 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 18 823 | 17 857 | 17 190 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -18 100 | -17 583 | -18 761 |
| Avskrivningar (kSEK) | -660 | -635 | -652 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 724 | 274 | -1 571 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 061 | 293 | -1 573 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 989 | 293 | -1 168 |
| Skatt (kSEK) | 45 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 944 | 293 | -1 168 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 996 | 4 429 | 4 994 |
| Summa varulager (kSEK) | 430 | 459 | 395 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 454 | 3 199 | 1 780 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 7 451 | 7 628 | 6 774 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 944 | 293 | -1 168 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 3 131 | 2 186 | 1 893 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 72 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 4 247 | 5 441 | 4 880 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 7 451 | 7 628 | 6 774 |
VD/Högst Ansvarig
Styrelse/Bolagsmän
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva bageri- och konditoriverksamhet ävensom handel, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk |



