Aryzta Bakeries Nordic AB
Org.nr: 556059-6545
Koncernmoder:
Aryzta Ag
Dotterbolag:
2 st
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-07 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 408 456 | 549 831 | 286 281 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 40 839 | 51 467 | 8 981 |
Antal anställda | 114 | 108 | 109 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3582.9 | 3594.3 | 2626.4 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 2 241 | 2 837 | 1 771 |
Löner till övriga (kSEK) | 70 509 | 90 391 | 60 286 |
Vinstmarginal % | 10.0 | 9.4 | 3.1 |
Kassalikviditet % | 153.0 | 89.3 | 91.0 |
Soliditet % | 60.7 | 49.3 | 54.9 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-07 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 408 456 | 549 831 | 286 281 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -369 332 | -499 007 | -277 270 |
Avskrivningar (kSEK) | -10 047 | -15 766 | -12 170 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 39 123 | 50 824 | 9 012 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 40 839 | 51 467 | 8 981 |
Resultat före skatt (kSEK) | 31 669 | 43 044 | 7 509 |
Skatt (kSEK) | 6 620 | 9 682 | 1 382 |
Årets resultat (kSEK) | 25 049 | 33 362 | 6 127 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-07 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 74 733 | 73 347 | 70 795 |
Summa varulager (kSEK) | 13 539 | 16 085 | 16 487 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 96 184 | 71 840 | 62 940 |
Summa tillgångar (kSEK) | 170 917 | 145 187 | 133 735 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 25 049 | 33 362 | 6 127 |
Summa eget kapital (kSEK) | 58 601 | 33 551 | 41 990 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 57 883 | 48 828 | 40 378 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 54 026 | 62 435 | 51 043 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 170 917 | 145 187 | 133 735 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva bageri- konditorirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk