Algots Bröd Familjebageri AB
Org.nr: 556204-8941| Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 | 
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 578 | 615 | 553 | 
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 161 | 218 | 156 | 
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 | 
| Omsättning/anställd (kSEK) | 578.0 | 615.0 | 553.0 | 
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 27.9 | 35.4 | 28.2 | 
| Kassalikviditet % | 726.7 | 99.0 | 1929.7 | 
| Soliditet % | 72.6 | 44.1 | 40.4 | 
| Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 | 
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 578 | 615 | 553 | 
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -423 | -397 | -398 | 
| Avskrivningar (kSEK) | -43 | -63 | -62 | 
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 154 | 218 | 156 | 
|   | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 161 | 218 | 156 | 
| Resultat före skatt (kSEK) | 161 | 218 | 156 | 
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 | 
| Årets resultat (kSEK) | 161 | 218 | 156 | 
| Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 | 
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 367 | 1 430 | 1 491 | 
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 | 
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 327 | 1 038 | 714 | 
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 693 | 2 468 | 2 205 | 
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 | 
| Årets resultat (kSEK) | 161 | 218 | 156 | 
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 229 | 1 088 | 891 | 
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 | 
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 419 | 332 | 1 278 | 
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 45 | 1 048 | 37 | 
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 693 | 2 468 | 2 205 | 
VD/Högst Ansvarig
                            
                                
                                    
                                
                            
                        Verksamhetsbeskrivning
                        
                            Bolaget skall driva bagerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.
                        
                    
                    
                        Huvudbransch SNI
                        
                            1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
                        
                    
                    
                


