Annorlunda Arrangemang AB
Org.nr: 556227-3820| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 651 | 1 000 | 1 205 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 645 | 648 | 733 |
| Antal anställda | 1 | 2 | 2 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1651.0 | 500.0 | 602.5 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 39.8 | 64.9 | 61.1 |
| Kassalikviditet % | 393.3 | 13.1 | 18.2 |
| Soliditet % | 83.2 | 86.4 | 67.2 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 651 | 1 000 | 1 205 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -862 | -350 | -469 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 788 | 649 | 736 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 645 | 648 | 733 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 443 | 483 | 553 |
| Skatt (kSEK) | 125 | 102 | 115 |
| Årets resultat (kSEK) | 318 | 381 | 438 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 950 | 4 211 | 4 461 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 585 | 57 | 262 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 3 535 | 4 268 | 4 723 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 111 | 111 | 111 |
| Årets resultat (kSEK) | 318 | 381 | 438 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 262 | 3 165 | 2 783 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 870 | 668 | 503 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 403 | 435 | 1 436 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 535 | 4 268 | 4 723 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva arrangemang av cateringverksamhet, bedriva handel med lös egendom inom cateringbranschen och konsultverksamhet inom samma bransch, samt skall bolaget investera i catering- och restaurangutveckling samt idka annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang



