Älvkarleby Lax och Vilt AB
Org.nr: 556341-2468| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 1 775 | 2 267 | 1 120 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -677 | -580 | -594 |
| Antal anställda | 4 | 3 | 0 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 443.8 | 755.7 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -34.6 | -24.3 | -50.6 |
| Kassalikviditet % | -2.4 | 29.5 | 37.0 |
| Soliditet % | 19.9 | 22.7 | 6.6 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 1 775 | 2 267 | 1 120 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -2 392 | -2 818 | -1 686 |
| Avskrivningar (kSEK) | -116 | -75 | -75 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -616 | -550 | -567 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -677 | -580 | -594 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -677 | -580 | -594 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -677 | -580 | -594 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 142 | 1 281 | 889 |
| Summa varulager (kSEK) | 178 | 217 | 167 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 159 | 456 | 383 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 2 301 | 1 737 | 1 272 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 168 | 168 | 168 |
| Årets resultat (kSEK) | -677 | -580 | -594 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 457 | 395 | 84 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 037 | 533 | 603 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 806 | 809 | 584 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 301 | 1 737 | 1 272 |
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är rökeri med fisk - vilt och affär, äga och förvalta fastigheter, café- restaurang, konferensturism, hotell- vandrarhamsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
Övriga branscher SNI
| 1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning |
| 102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur |



