Cajsa's Kök och Catering AB
Org.nr: 556542-3521
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 018-551234
Telefax:
Webbplats: www.cajsas-kok.se
E-post: info@cajsas-kok.se
Telefax:
Webbplats: www.cajsas-kok.se
E-post: info@cajsas-kok.se
UTDELNINGSADRESS
Fyrisborgsg. 4
75450 Uppsala
Sverige
75450 Uppsala
Sverige
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 37 402 | 42 976 | 26 191 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 116 | 3 692 | 886 |
Antal anställda | 38 | 39 | 27 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 984.3 | 1101.9 | 970.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 0.4 | 8.7 | 3.6 |
Kassalikviditet % | 143.9 | 177.6 | 156.3 |
Soliditet % | 42.7 | 50.4 | 39.3 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 37 402 | 42 976 | 26 191 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -37 331 | -39 263 | -25 500 |
Avskrivningar (kSEK) | -554 | -513 | -486 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 71 | 3 711 | 690 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 116 | 3 692 | 886 |
Resultat före skatt (kSEK) | 215 | 3 221 | 886 |
Skatt (kSEK) | 53 | 86 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 162 | 3 135 | 886 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 170 | 1 705 | 1 235 |
Summa varulager (kSEK) | 820 | 857 | 612 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 11 493 | 15 264 | 11 606 |
Summa tillgångar (kSEK) | 13 663 | 16 970 | 12 841 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 162 | 3 135 | 886 |
Summa eget kapital (kSEK) | 5 546 | 8 184 | 5 049 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 371 | 471 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 328 | 201 | 756 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 7 418 | 8 114 | 7 036 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 13 663 | 16 970 | 12 841 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering, konsultverksamhet inom mat- och dryckesområdet, mattransporter för cateringsföretagsräkning, administrations- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |