Cajsa's Kök och Catering AB
Org.nr: 556542-3521
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 018-551234
Telefax:
Webbplats: www.cajsas-kok.se
E-post: info@cajsas-kok.se
Telefax:
Webbplats: www.cajsas-kok.se
E-post: info@cajsas-kok.se
UTDELNINGSADRESS
Fyrisborgsg. 4
75450 Uppsala
Sverige
75450 Uppsala
Sverige
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 37 672 | 37 402 | 42 976 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 315 | 116 | 3 692 |
Antal anställda | 37 | 38 | 39 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1018.2 | 984.3 | 1101.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 3.6 | 0.4 | 8.7 |
Kassalikviditet % | 151.4 | 143.9 | 177.6 |
Soliditet % | 45.2 | 42.7 | 50.4 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 37 672 | 37 402 | 42 976 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -36 407 | -37 331 | -39 263 |
Avskrivningar (kSEK) | -591 | -554 | -513 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 265 | 71 | 3 711 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 315 | 116 | 3 692 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 196 | 215 | 3 221 |
Skatt (kSEK) | 262 | 53 | 86 |
Årets resultat (kSEK) | 934 | 162 | 3 135 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 177 | 2 170 | 1 705 |
Summa varulager (kSEK) | 839 | 820 | 857 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 13 008 | 11 493 | 15 264 |
Summa tillgångar (kSEK) | 15 185 | 13 663 | 16 970 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 934 | 162 | 3 135 |
Summa eget kapital (kSEK) | 6 480 | 5 546 | 8 184 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 490 | 371 | 471 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 178 | 328 | 201 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 8 037 | 7 418 | 8 114 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 15 185 | 13 663 | 16 970 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering, konsultverksamhet inom mat- och dryckesområdet, mattransporter för cateringsföretagsräkning, administrations- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |