J A E Restaurang AB
Org.nr: 556546-5696| Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 81 | 364 | 70 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -31 | -494 | -409 |
| Antal anställda | 0 | 0 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 70.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -37.0 | -135.7 | -577.1 |
| Kassalikviditet % | 121.7 | 130.9 | 1254.8 |
| Soliditet % | 18.5 | 17.7 | 63.9 |
| Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 81 | 364 | 70 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -121 | -868 | -498 |
| Avskrivningar (kSEK) | -31 | -6 | 31 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -40 | -503 | -427 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -31 | -494 | -409 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -31 | 55 | 91 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 19 | 28 |
| Årets resultat (kSEK) | -31 | 36 | 63 |
| Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 120 | 151 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 584 | 758 | 1 167 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 704 | 909 | 1 167 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | -31 | 36 | 63 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 130 | 161 | 317 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 550 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 93 | 169 | 208 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 480 | 579 | 93 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 704 | 909 | 1 167 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurang, catering, konsultverksamhet inom restaurang, personaluthyrning inom restaurang, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4332 - Byggnadssnickeriarbeten
Övriga branscher SNI
| 561 - Restaurangverksamhet |
| 7729 - Uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk |



