Viltpoolen AB
Org.nr: 556555-4747Nyckeltal | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 64 885 | 65 966 | 58 165 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 770 | 811 | 1 326 |
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 7209.4 | 7329.6 | 5816.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 2.0 | 1.8 | 2.8 |
Kassalikviditet % | 72.1 | 47.9 | 71.3 |
Soliditet % | 44.0 | 33.7 | 37.0 |
Resultaträkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 64 885 | 65 966 | 58 165 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -63 589 | -64 784 | -56 562 |
Avskrivningar (kSEK) | -21 | -19 | -21 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 296 | 1 183 | 1 603 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 770 | 811 | 1 326 |
Resultat före skatt (kSEK) | 533 | 594 | 1 114 |
Skatt (kSEK) | 130 | 129 | 117 |
Årets resultat (kSEK) | 403 | 465 | 997 |
Balansräkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 183 | 73 | 29 |
Summa varulager (kSEK) | 16 105 | 20 552 | 15 942 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 21 939 | 27 076 | 22 972 |
Summa tillgångar (kSEK) | 22 121 | 27 149 | 23 001 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 2 000 | 2 000 | 2 000 |
Årets resultat (kSEK) | 403 | 465 | 997 |
Summa eget kapital (kSEK) | 9 218 | 8 815 | 8 349 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 649 | 412 | 196 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 4 163 | 4 293 | 4 592 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 8 091 | 13 629 | 9 863 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 22 121 | 27 149 | 23 001 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva handel med viltprodukter, övriga köttprodukter, fisk- och fiskprodukter samt dessutom äga och förvalta fast egendom och driva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning
Övriga branscher SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |