Stekhuset På Skomakaregatan AB
Org.nr: 556557-2855
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 040-78000
Telefax:
Webbplats: www.mandosteakhouse.com
E-post: info@mandosteakhouse.com
Telefax:
Webbplats: www.mandosteakhouse.com
E-post: info@mandosteakhouse.com
UTDELNINGSADRESS
Skomakaregatan 4
21134 Malmö
Sverige
21134 Malmö
Sverige
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 36 630 | 36 020 | 34 928 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 075 | 5 505 | 6 601 |
Antal anställda | 22 | 22 | 21 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1665.0 | 1637.3 | 1663.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 13.9 | 15.8 | 18.9 |
Kassalikviditet % | 161.7 | 168.6 | 157.9 |
Soliditet % | 54.7 | 57.8 | 54.1 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 36 630 | 36 020 | 34 928 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -31 587 | -30 369 | -28 685 |
Avskrivningar (kSEK) | -540 | -512 | -508 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 5 042 | 5 652 | 6 243 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 5 075 | 5 505 | 6 601 |
Resultat före skatt (kSEK) | 5 075 | 5 505 | 6 601 |
Skatt (kSEK) | 1 090 | 1 201 | 1 389 |
Årets resultat (kSEK) | 3 985 | 4 304 | 5 212 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 598 | 3 764 | 4 086 |
Summa varulager (kSEK) | 343 | 278 | 329 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 8 302 | 7 533 | 9 263 |
Summa tillgångar (kSEK) | 11 900 | 11 297 | 13 349 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 300 | 300 | 300 |
Årets resultat (kSEK) | 3 985 | 4 304 | 5 212 |
Summa eget kapital (kSEK) | 4 862 | 4 876 | 5 572 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 118 | 2 118 | 2 118 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 4 921 | 4 303 | 5 659 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 11 900 | 11 297 | 13 349 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och grossistverksamhet inom livsmedel företrädesvis inom köttbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet