Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Lysica AB

Org.nr: 556615-5270
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-08 2023-08 2022-08
Omsättning (kSEK)   127 608 118 829 109 889
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -686 3 529 1 201
Antal anställda   28 25 25
Omsättning/anställd (kSEK)   4557.4 4753.2 4395.6
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   1.0 3.2 1.2
Kassalikviditet %   25.9 27.2 35.8
Soliditet %   12.2 31.9 31.1
Resultaträkning   2024-08 2023-08 2022-08
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   127 608 118 829 109 889
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -126 298 -115 038 -108 547
Avskrivningar (kSEK)   -2 564 -1 171 -1 098
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   1 309 3 791 1 343
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   -686 3 529 1 201
Resultat före skatt (kSEK)   -486 3 529 1 201
Skatt (kSEK)   0 731 316
Årets resultat (kSEK)   -486 2 798 885
Balansräkning   2024-08 2023-08 2022-08
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   32 244 10 376 4 735
Summa varulager (kSEK)   6 703 4 904 4 939
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   11 726 8 361 8 092
Summa tillgångar (kSEK)   43 970 18 737 12 827
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   400 400 400
Årets resultat (kSEK)   -486 2 798 885
Summa eget kapital (kSEK)   5 343 5 829 3 831
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 200 200
Summa långfristiga skulder (kSEK)   19 247 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   19 381 12 709 8 796
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   43 970 18 737 12 827
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2001-09-07

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Övriga branscher SNI
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter