Bosphorus AB
Org.nr: 556623-6450Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 133 576 | 133 610 | 130 079 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 8 517 | 4 362 | 12 259 |
Antal anställda | 45 | 47 | 53 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 2968.4 | 2842.8 | 2454.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 1 184 | ||
Löner till övriga (kSEK) | 20 538 | ||
Vinstmarginal % | 6.6 | 3.6 | 9.6 |
Kassalikviditet % | 269.0 | 189.8 | 197.4 |
Soliditet % | 59.9 | 54.7 | 58.3 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 133 576 | 133 610 | 130 079 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -125 736 | -129 726 | -117 951 |
Avskrivningar (kSEK) | -1 940 | -1 996 | -2 086 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 7 839 | 3 885 | 12 128 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 8 517 | 4 362 | 12 259 |
Resultat före skatt (kSEK) | 7 317 | 4 304 | 9 533 |
Skatt (kSEK) | 1 652 | 1 044 | 1 992 |
Årets resultat (kSEK) | 5 665 | 3 260 | 7 541 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 9 046 | 18 722 | 20 714 |
Summa varulager (kSEK) | 3 647 | 4 012 | 3 748 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 48 162 | 37 392 | 38 682 |
Summa tillgångar (kSEK) | 57 208 | 56 114 | 59 396 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 500 | 500 | 500 |
Årets resultat (kSEK) | 5 665 | 3 260 | 7 541 |
Summa eget kapital (kSEK) | 19 007 | 16 342 | 20 082 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 19 600 | 18 400 | 18 667 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 055 | 3 785 | 2 951 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 16 547 | 17 587 | 17 696 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 57 208 | 56 114 | 59 396 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva tillverkning av livsmedel i form av kyld hälsoinriktad färdigmat till konsument, tillverkning av delikatesser med försäljning i lösvikt och i förpackning till detaljister och grossist, import av livsmedel, catering och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
Övriga branscher SNI
10612 - Tillverkning av frukostflingor, mixer och andra livsmedelsberedningar av kvarnprodukter |
46762 - Partihandel med emballage |
782 - Personaluthyrning |