Ao-Koncept AB
Org.nr: 556639-6213Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 490 | 583 | 971 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 | 15 | 435 |
Antal anställda | |||
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 5.1 | 6.5 | 47.4 |
Kassalikviditet % | 295.4 | 287.6 | 172.6 |
Soliditet % | 75.3 | 74.6 | 57.8 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 490 | 583 | 971 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -464 | -545 | -511 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 25 | 38 | 460 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 | 15 | 435 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 | 15 | 1 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 1 | 15 | 1 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 124 | 124 | 150 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 322 | 325 | 404 |
Summa tillgångar (kSEK) | 446 | 449 | 554 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 1 | 15 | 1 |
Summa eget kapital (kSEK) | 336 | 335 | 320 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 109 | 113 | 234 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 446 | 449 | 554 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall utveckla och driva koncept inom tydligt definierade områden. Utveckling av koncepten omfattar idédrivande processer, marknadsundersökningar, konsumenttester, produktutveckling, framtagning och registrering av varumärken samt marknadsföring och operativ drift av färdigutvecklade koncept. Befintliga koncept är programvaror för restaurangbranschen samt programserier riktade till hemmamarknaden, upphandling och försäljning av cateringtjänster samt marknadsföring och försäljning av konst, planering, organisation och genomförande av evenemang och konferenser, bedrivande av restaurangverksamhet, cateringverksamhet och partihandel inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter |
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
6201 - Dataprogrammering |