Gourmet Grön i Karlshamn AB
Org.nr: 556654-7070| Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 9 715 | 13 241 | 5 911 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 998 | 1 654 | 48 |
| Antal anställda | 10 | 7 | 5 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 971.5 | 1891.6 | 1182.2 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 10.7 | 12.6 | 7.3 |
| Kassalikviditet % | 29.6 | 46.9 | 31.3 |
| Soliditet % | 2.1 | 2.9 | 2.9 |
| Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 9 715 | 13 241 | 5 911 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -8 674 | -11 578 | -5 477 |
| Avskrivningar (kSEK) | -43 | -35 | -24 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 041 | 1 663 | 434 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 998 | 1 654 | 48 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -31 | 9 | 476 |
| Skatt (kSEK) | 12 | 4 | 81 |
| Årets resultat (kSEK) | -43 | 5 | 395 |
| Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 374 | 2 417 | 2 353 |
| Summa varulager (kSEK) | 20 | 223 | 244 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 939 | 1 493 | 1 364 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 3 313 | 3 910 | 3 717 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | -43 | 5 | 395 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 69 | 113 | 107 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 145 | 1 092 | 28 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 100 | 2 706 | 3 582 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 313 | 3 910 | 3 717 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva musikarrangemang, management och produktion, anordna konserter och turné samt bedriva event- och konsertverksamhet, uthyrning av utrustning inom event samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



