Gummifabriken Restaurang AB
Org.nr: 556670-8466| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-10 | 2022-10 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 41 257 | 37 115 | 37 775 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 675 | 1 996 | 5 112 |
| Antal anställda | 22 | 22 | 21 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1607.1 | 1687.0 | 1798.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 6.5 | 5.4 | 13.6 |
| Kassalikviditet % | 139.4 | 146.5 | 157.1 |
| Soliditet % | 40.8 | 42.8 | 43.5 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-10 | 2022-10 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 41 257 | 37 115 | 37 775 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -38 611 | -35 118 | -32 656 |
| Avskrivningar (kSEK) | -325 | -395 | -737 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 646 | 1 997 | 5 120 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 675 | 1 996 | 5 112 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 31 | 60 | 307 |
| Skatt (kSEK) | 20 | 12 | 68 |
| Årets resultat (kSEK) | 11 | 48 | 239 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-10 | 2022-10 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 137 | 681 | 797 |
| Summa varulager (kSEK) | 1 137 | 1 306 | 1 164 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 11 356 | 11 120 | 12 608 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 12 494 | 11 802 | 13 405 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 101 | 101 | 101 |
| Årets resultat (kSEK) | 11 | 48 | 239 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 4 877 | 4 866 | 4 818 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 286 | 237 | 1 301 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 7 331 | 6 699 | 7 286 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 12 494 | 11 802 | 13 405 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konferens- event och hotellverksamhet, värdepappersförvaltning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



