Kitchenwiz AB
Org.nr: 556693-8972Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 14 108 | 14 371 | 15 134 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 371 | 73 | 664 |
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1567.6 | 1596.8 | 1513.4 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 2.7 | 0.6 | 4.4 |
Kassalikviditet % | 188.3 | 196.2 | 141.3 |
Soliditet % | 66.7 | 65.4 | 61.8 |
Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 14 108 | 14 371 | 15 134 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -13 778 | -14 302 | -14 463 |
Avskrivningar (kSEK) | -278 | -297 | -358 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 330 | 69 | 671 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 371 | 73 | 664 |
Resultat före skatt (kSEK) | 475 | 90 | 720 |
Skatt (kSEK) | 104 | 27 | 162 |
Årets resultat (kSEK) | 371 | 63 | 558 |
Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 275 | 528 | 810 |
Summa varulager (kSEK) | 1 587 | 1 076 | 1 957 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 4 621 | 4 204 | 4 766 |
Summa tillgångar (kSEK) | 4 896 | 4 732 | 5 576 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 143 | 143 | 143 |
Årets resultat (kSEK) | 371 | 63 | 558 |
Summa eget kapital (kSEK) | 3 194 | 2 943 | 3 280 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 91 | 195 | 212 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 96 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 611 | 1 594 | 1 988 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 896 | 4 732 | 5 576 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, detaljhandel samt transport av mat, catering och kursverksamhet, konsultationer inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
Övriga branscher SNI
561 - Restaurangverksamhet |
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |