Maryhill Food AB
Org.nr: 556708-1962Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kassalikviditet % | 68.1 | 100.0 | 86.1 |
Soliditet % | 29.6 | 32.5 | 35.8 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -1 519 | -768 | -95 |
Avskrivningar (kSEK) | -102 | -50 | 102 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
Resultat före skatt (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 357 | 200 | 250 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 329 | 416 | 309 |
Summa tillgångar (kSEK) | 686 | 616 | 559 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -1 518 | -768 | -95 |
Summa eget kapital (kSEK) | 203 | 200 | 200 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 483 | 416 | 359 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 686 | 616 | 559 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolagets verksamhet skall vara att bedriva analys, utveckling, tillverkning, konsultverksamhet, licensiering och distribution av know-how, produkter och processteknik inom bioteknik, hälso- och livsmedelsområdet (inklusive glutenfria produkter och bageriverksamhet) och foderområdet, samt förvalta immateriella och materiella tillgångar, äga aktier samt annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
7211 - Bioteknisk forskning och utveckling