Dagdeg Eyravallen AB
Org.nr: 556715-9586| Nyckeltal | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 7 288 | 10 106 | 8 341 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 730 | -1 108 | -2 637 |
| Antal anställda | 7 | 7 | 7 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1041.1 | 1443.7 | 953.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -35.3 | -8.9 | -29.6 |
| Kassalikviditet % | 65.9 | 33.9 | 72.3 |
| Soliditet % | 2.1 | 2.3 | 2.4 |
| Resultaträkning | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 7 288 | 10 106 | 8 341 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 868 | -11 008 | -10 811 |
| Avskrivningar (kSEK) | -976 | -927 | -502 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -2 581 | -903 | -2 471 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 730 | -1 108 | -2 637 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -2 730 | -32 | -1 341 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -2 730 | -32 | -1 341 |
| Balansräkning | 2025-03 | 2024-03 | 2023-03 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 792 | 3 181 | 3 398 |
| Summa varulager (kSEK) | 191 | 257 | 277 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 962 | 1 097 | 2 212 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 753 | 4 278 | 5 610 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | -2 730 | -32 | -1 341 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 101 | 100 | 132 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 967 | 1 700 | 2 800 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 686 | 2 478 | 2 678 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 753 | 4 278 | 5 610 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang, café och kioskverksamhet, försäljning av mobilt engagemangsmaterial, utbildning och konsultverksamhet inom evenemang samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



