Klosterdelikatesser AB
Org.nr: 556721-3565Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 2 985 | 4 897 | 6 530 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -382 | 71 | 620 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1492.5 | 2448.5 | 3265.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | 602 | 274 | |
Vinstmarginal % | -12.1 | 1.6 | 9.7 |
Kassalikviditet % | 170.6 | 1793.2 | 140.9 |
Soliditet % | 40.1 | 66.6 | 35.9 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 2 985 | 4 897 | 6 530 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -3 346 | -5 821 | -5 894 |
Avskrivningar (kSEK) | -177 | -155 | -75 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -362 | -923 | 635 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -382 | 71 | 620 |
Resultat före skatt (kSEK) | -364 | 53 | 620 |
Skatt (kSEK) | 0 | 12 | 39 |
Årets resultat (kSEK) | -364 | 41 | 581 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 171 | 156 | 116 |
Summa varulager (kSEK) | 639 | 262 | 318 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 755 | 1 571 | 2 937 |
Summa tillgångar (kSEK) | 1 926 | 1 727 | 3 054 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -364 | 41 | 581 |
Summa eget kapital (kSEK) | 772 | 1 136 | 1 095 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 18 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 500 | 500 | 100 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 654 | 73 | 1 859 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 926 | 1 727 | 3 054 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bereda och försälja skaldjur till restaurang, detaljhandel och partihandel, uthyra fiskevatten med fiskeutrustning samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur
Övriga branscher SNI
0312 - Sötvattensfiske |
4723 - Specialiserad butikshandel med fisk, skal- och blötdjur |