BI Sweden Holding AB
Org.nr: 556750-2355
Koncernmoder:
Continental Bakeries Bv
Dotterbolag:
1 st
Moderbolag:
Continental Bakeries Bv
F-skattesedel :
Ja
| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -5 804 | 139 940 | -5 429 |
| Antal anställda | 0 | 0 | 0 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Löner till övriga (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Vinstmarginal % | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Kassalikviditet % | 3.6 | 9.2 | 0.5 |
| Soliditet % | 84.3 | 81.9 | 81.9 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | 0 | -2 | -2 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 0 | -2 | -2 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -5 804 | 139 940 | -5 429 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 7 740 | 144 000 | 0 |
| Skatt (kSEK) | 1 594 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 6 146 | 144 000 | 0 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 342 787 | 342 787 | 342 787 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 94 | 105 | 98 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 342 881 | 342 893 | 342 886 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 6 146 | 144 000 | 0 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 286 992 | 280 846 | 280 846 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 2 580 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 50 675 | 60 904 | 43 161 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 634 | 1 143 | 18 879 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 342 881 | 342 893 | 342 886 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska äga och förvalta värdepapper och bedriva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk



