Brasserie Fridolf i Carlshamn AB
Org.nr: 556831-2705| Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 12 850 | 14 374 | 14 727 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -926 | -441 | -268 |
| Antal anställda | 10 | 12 | 12 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1285.0 | 1197.8 | 1227.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -6.3 | -2.6 | 0.8 |
| Kassalikviditet % | 84.6 | 104.4 | 84.1 |
| Soliditet % | 0.8 | 5.6 | 5.6 |
| Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 12 850 | 14 374 | 14 727 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -13 654 | -14 748 | -14 611 |
| Avskrivningar (kSEK) | -99 | -87 | -66 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -806 | -374 | 115 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -926 | -441 | -268 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -196 | 1 | -429 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -196 | 1 | -429 |
| Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 701 | 980 | 547 |
| Summa varulager (kSEK) | 468 | 317 | 317 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 787 | 3 170 | 3 589 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 488 | 4 150 | 4 136 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -196 | 1 | -429 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 37 | 233 | 232 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 530 | 1 184 | 15 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 921 | 2 732 | 3 889 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 488 | 4 150 | 4 136 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, butik, café, catering och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 47241 - Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror |



