Toppfrys AB
Org.nr: 556846-8564
Koncernmoder:
Nomad Foods Ltd
Dotterbolag:
1 st
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 128 376 | 158 571 | 124 745 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 7 492 | -38 551 | -32 529 |
Antal anställda | 43 | 66 | 52 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 2985.5 | 2402.6 | 2398.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 917 | 892 | 1 051 |
Löner till övriga (kSEK) | 20 809 | 28 399 | 22 601 |
Vinstmarginal % | 13.3 | -15.9 | -20.5 |
Kassalikviditet % | 479.5 | 259.8 | 244.6 |
Soliditet % | 40.5 | 27.3 | 23.0 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 128 376 | 158 571 | 124 745 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -111 713 | -183 958 | -150 290 |
Avskrivningar (kSEK) | -8 906 | -9 045 | -8 465 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 16 662 | -25 387 | -25 546 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 7 492 | -38 551 | -32 529 |
Resultat före skatt (kSEK) | 37 328 | -12 796 | 41 335 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 37 328 | -12 796 | 41 335 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 122 630 | 129 486 | 138 426 |
Summa varulager (kSEK) | 47 249 | 51 233 | 94 491 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 118 634 | 91 832 | 179 773 |
Summa tillgångar (kSEK) | 241 264 | 221 318 | 318 199 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 1 966 | 1 966 | 1 966 |
Årets resultat (kSEK) | 37 328 | -12 796 | 41 335 |
Summa eget kapital (kSEK) | 97 714 | 60 386 | 73 182 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 128 662 | 145 306 | 210 148 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 14 888 | 15 626 | 34 869 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 241 264 | 221 318 | 318 199 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva livsmedelsproduktion samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker