Restaurang Vallda AB
Org.nr: 556853-7798Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 14 693 | 13 749 | 14 332 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 915 | -316 | 1 659 |
Antal anställda | 12 | 16 | 16 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1224.4 | 859.3 | 895.8 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 6.2 | -2.3 | 11.6 |
Kassalikviditet % | 185.8 | 158.9 | 201.0 |
Soliditet % | 48.4 | 39.5 | 51.0 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 14 693 | 13 749 | 14 332 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -13 859 | -14 077 | -12 674 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 833 | -329 | 1 659 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 915 | -316 | 1 659 |
Resultat före skatt (kSEK) | 915 | -316 | 1 659 |
Skatt (kSEK) | 131 | 0 | 352 |
Årets resultat (kSEK) | 784 | -316 | 1 307 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa varulager (kSEK) | 199 | 156 | 58 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 4 909 | 4 023 | 3 736 |
Summa tillgångar (kSEK) | 4 909 | 4 023 | 3 736 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 784 | -316 | 1 307 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 374 | 1 590 | 1 905 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 535 | 2 433 | 1 830 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 909 | 4 023 | 3 736 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restauramgverksamhet och catering samt därmed förenlig verksamhet och även bedriva specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
47761 - Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel |
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |