Lennarts Restaurang AB
Org.nr: 556856-0436| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 16 226 | 13 262 | 10 136 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 524 | -1 548 | -2 064 |
| Antal anställda | 7 | 7 | 7 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2318.0 | 1894.6 | 1448.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 4.7 | -11.1 | -20.0 |
| Kassalikviditet % | 19.2 | 33.2 | 36.5 |
| Soliditet % | 6.7 | 6.4 | 12.5 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 16 226 | 13 262 | 10 136 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -15 466 | -14 738 | -12 436 |
| Avskrivningar (kSEK) | -50 | -59 | -279 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 761 | -1 477 | -2 301 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 524 | -1 548 | -2 064 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 24 | -1 048 | -2 064 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | 24 | -1 048 | -2 064 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 508 | 3 033 | 2 882 |
| Summa varulager (kSEK) | 416 | 470 | 365 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 146 | 1 499 | 1 414 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 654 | 4 532 | 4 296 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 24 | -1 048 | -2 064 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 313 | 289 | 537 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 533 | 1 138 | 889 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 808 | 3 104 | 2 871 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 654 | 4 532 | 4 296 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och nöjesbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



