Fridolfs Krog AB
Org.nr: 556868-4210| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 5 000 | 5 199 | 6 480 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 221 | -634 | 495 |
| Antal anställda | 4 | 7 | 8 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1250.0 | 742.7 | 810.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 4.5 | -12.2 | 7.6 |
| Kassalikviditet % | 118.7 | 97.3 | 128.9 |
| Soliditet % | 35.5 | 23.2 | 39.7 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 5 000 | 5 199 | 6 480 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -4 777 | -5 851 | -5 985 |
| Avskrivningar (kSEK) | -78 | -87 | -69 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 223 | -652 | 495 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 221 | -634 | 495 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 149 | -209 | 30 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 11 |
| Årets resultat (kSEK) | 149 | -209 | 19 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 145 | 223 | 311 |
| Summa varulager (kSEK) | 231 | 236 | 288 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 416 | 1 554 | 1 891 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 562 | 1 777 | 2 202 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 149 | -209 | 19 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 519 | 370 | 579 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 45 | 54 | 378 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 998 | 1 354 | 1 244 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 562 | 1 777 | 2 202 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, handel med livsmedel, konsult-, utbildnings- och cateringverksamhet inom restaurangbranschen, förvaltning av fastigheter och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



