Food Kitchen i Stockholm AB
Org.nr: 556893-1421| Nyckeltal | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 69 772 | 72 031 | 56 855 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 139 | 3 930 | 3 023 |
| Antal anställda | 4 | 4 | 3 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 17443.0 | 18007.8 | 18951.7 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | 2 040 | 1 903 | 1 361 |
| Vinstmarginal % | 4.5 | 5.5 | 5.3 |
| Kassalikviditet % | 299.0 | 230.2 | 191.5 |
| Soliditet % | 72.9 | 64.0 | 56.3 |
| Resultaträkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 69 772 | 72 031 | 56 855 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -66 630 | -68 101 | -53 831 |
| Avskrivningar (kSEK) | -60 | -30 | -17 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 3 143 | 3 929 | 3 023 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 3 139 | 3 930 | 3 023 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 3 139 | 3 930 | 3 023 |
| Skatt (kSEK) | 649 | 813 | 628 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 490 | 3 117 | 2 395 |
| Balansräkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 74 | 104 | 70 |
| Summa varulager (kSEK) | 1 628 | 1 792 | 1 510 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 8 951 | 10 969 | 9 647 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 9 025 | 11 073 | 9 717 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 490 | 3 117 | 2 395 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 6 576 | 7 086 | 5 469 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 449 | 3 987 | 4 248 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 9 025 | 11 073 | 9 717 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska vara att import och grossisthandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4638 - Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur



