Grön Ko Restauranger AB
Org.nr: 556917-4070| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 4 404 | 4 741 | 5 158 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 6 | 163 | 338 |
| Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1468.0 | 1580.3 | 1719.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 0.1 | 3.4 | 6.6 |
| Kassalikviditet % | 317.2 | 276.3 | 217.1 |
| Soliditet % | 72.3 | 71.3 | 63.5 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 4 404 | 4 741 | 5 158 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -4 401 | -4 580 | -4 819 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 | 162 | 339 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 6 | 163 | 338 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 6 | 163 | 289 |
| Skatt (kSEK) | 4 | 35 | 60 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 | 128 | 229 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 365 | 495 | 474 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 764 | 1 788 | 1 805 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 764 | 1 788 | 1 805 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 2 | 128 | 229 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 112 | 1 111 | 983 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 210 | 210 | 210 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 441 | 468 | 613 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 764 | 1 788 | 1 805 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, cateringverksamhet, livsmedelsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter |
| 4722 - Specialiserad butikshandel med kött och charkuterier |



