Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Bergner & Tholsby AB

Org.nr: 556932-8668
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-12 2022-12 2021-12
Omsättning (kSEK)   9 784 9 810 10 374
Resultat efter finansnetto (kSEK)   2 814 237 -1 547
Antal anställda   8 8 8
Omsättning/anställd (kSEK)   1223.0 1226.3 1296.8
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   28.8 4.1 -14.2
Kassalikviditet %   233.5 74.9 160.9
Soliditet %   84.2 48.5 28.2
Resultaträkning   2023-12 2022-12 2021-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   9 784 9 810 10 374
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -6 988 -9 406 -11 841
Avskrivningar (kSEK)   -166 -121 -106
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   2 796 403 -1 468
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   2 814 237 -1 547
Resultat före skatt (kSEK)   2 114 937 177
Skatt (kSEK)   435 198 41
Årets resultat (kSEK)   1 679 739 136
Balansräkning   2023-12 2022-12 2021-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   3 149 2 705 3 726
Summa varulager (kSEK)   0 0 0
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   1 268 382 1 086
Summa tillgångar (kSEK)   4 417 3 086 4 812
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   50 50 50
Årets resultat (kSEK)   1 679 739 136
Summa eget kapital (kSEK)   3 175 1 496 1 357
Summa obeskattade reserver (kSEK)   700 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 1 080 2 780
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   543 510 675
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   4 417 3 086 4 812
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2013-05-27

Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, mat- och vinimport, logi- och konferensverksamhet samt handel med konsulttjänster inom hotell- och restaurangbranschen (såsom hyr-en-kock, receptskrivning, mattidningsjobb, mat- och vinprovningar, matlagningskurser) samt handel med utrustning och produkter förenliga med verksamheten. Företaget ska också äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet