Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Bergner & Tholsby AB

Org.nr: 556932-8668
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   12 113 9 784 9 810
Resultat efter finansnetto (kSEK)   3 148 2 814 237
Antal anställda   9 8 8
Omsättning/anställd (kSEK)   1345.9 1223.0 1226.3
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   26.0 28.8 4.1
Kassalikviditet %   256.8 233.5 74.9
Soliditet %   77.8 84.2 48.5
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   12 113 9 784 9 810
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -8 996 -6 988 -9 406
Avskrivningar (kSEK)   -176 -166 -121
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   3 117 2 796 403
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   3 148 2 814 237
Resultat före skatt (kSEK)   2 373 2 114 937
Skatt (kSEK)   497 435 198
Årets resultat (kSEK)   1 876 1 679 739
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   3 155 3 149 2 705
Summa varulager (kSEK)   0 0 0
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   2 244 1 268 382
Summa tillgångar (kSEK)   5 399 4 417 3 086
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   50 50 50
Årets resultat (kSEK)   1 876 1 679 739
Summa eget kapital (kSEK)   3 050 3 175 1 496
Summa obeskattade reserver (kSEK)   1 475 700 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 1 080
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   874 543 510
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   5 399 4 417 3 086
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2013-05-27

Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, mat- och vinimport, logi- och konferensverksamhet samt handel med konsulttjänster inom hotell- och restaurangbranschen (såsom hyr-en-kock, receptskrivning, mattidningsjobb, mat- och vinprovningar, matlagningskurser) samt handel med utrustning och produkter förenliga med verksamheten. Företaget ska också äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet