Bergner & Tholsby AB
Org.nr: 556932-8668Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 9 784 | 9 810 | 10 374 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 814 | 237 | -1 547 |
Antal anställda | 8 | 8 | 8 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1223.0 | 1226.3 | 1296.8 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 28.8 | 4.1 | -14.2 |
Kassalikviditet % | 233.5 | 74.9 | 160.9 |
Soliditet % | 84.2 | 48.5 | 28.2 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 9 784 | 9 810 | 10 374 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -6 988 | -9 406 | -11 841 |
Avskrivningar (kSEK) | -166 | -121 | -106 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 796 | 403 | -1 468 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 2 814 | 237 | -1 547 |
Resultat före skatt (kSEK) | 2 114 | 937 | 177 |
Skatt (kSEK) | 435 | 198 | 41 |
Årets resultat (kSEK) | 1 679 | 739 | 136 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 149 | 2 705 | 3 726 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 268 | 382 | 1 086 |
Summa tillgångar (kSEK) | 4 417 | 3 086 | 4 812 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 679 | 739 | 136 |
Summa eget kapital (kSEK) | 3 175 | 1 496 | 1 357 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 700 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 1 080 | 2 780 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 543 | 510 | 675 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 417 | 3 086 | 4 812 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, mat- och vinimport, logi- och konferensverksamhet samt handel med konsulttjänster inom hotell- och restaurangbranschen (såsom hyr-en-kock, receptskrivning, mattidningsjobb, mat- och vinprovningar, matlagningskurser) samt handel med utrustning och produkter förenliga med verksamheten. Företaget ska också äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet