Brk Food AB
Org.nr: 556957-5367| Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 132 573 | 174 584 | 106 457 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -11 904 | 4 726 | 4 114 |
| Antal anställda | 14 | 14 | 13 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 9469.5 | 8317.7 | 8189.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -7.1 | 2.7 | 3.9 |
| Kassalikviditet % | 35.7 | 58.0 | 131.7 |
| Soliditet % | 0.8 | 40.2 | 59.1 |
| Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 132 573 | 174 584 | 106 457 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -141 939 | -169 803 | -102 329 |
| Avskrivningar (kSEK) | -17 243 | -1 304 | -108 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -9 365 | 4 781 | 4 129 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -11 904 | 4 726 | 4 114 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -6 882 | 4 725 | 3 737 |
| Skatt (kSEK) | 1 760 | 985 | 810 |
| Årets resultat (kSEK) | -8 642 | 3 740 | 2 927 |
| Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 25 069 | 19 804 | 148 |
| Summa varulager (kSEK) | 9 333 | 8 402 | 11 627 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 28 213 | 22 386 | 22 216 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 53 281 | 42 190 | 22 364 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -8 642 | 3 740 | 2 927 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 401 | 13 043 | 9 303 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 5 022 | 5 022 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 52 881 | 24 125 | 8 040 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 53 281 | 42 190 | 22 364 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva grossistverksamhet inom livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4639 - Icke specialiserad partihandel med livsmedel, drycker och tobak



