Rescued Fruits AB
Org.nr: 556959-8922| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 2 008 | 32 350 | 29 608 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 891 | -3 810 | -4 784 |
| Antal anställda | 0 | 16 | 16 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 2021.9 | 1850.5 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -91.0 | -11.4 | -15.7 |
| Kassalikviditet % | 151.5 | 119.0 | 70.1 |
| Soliditet % | 34.0 | 16.0 | 8.4 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 2 008 | 32 350 | 29 608 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -3 846 | -36 044 | -34 262 |
| Avskrivningar (kSEK) | -2 | -394 | -559 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 837 | -3 695 | -4 653 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 891 | -3 810 | -4 784 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -1 891 | -3 810 | -4 784 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -1 891 | -3 810 | -4 784 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 | 2 | 1 446 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 3 905 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 238 | 6 578 | 8 869 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 2 238 | 6 581 | 10 315 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 191 | 191 | 191 |
| Årets resultat (kSEK) | -1 891 | -3 810 | -4 784 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 761 | 1 052 | 862 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 2 368 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 477 | 5 529 | 7 086 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 238 | 6 581 | 10 315 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska bestå i tillverkning och marknadsföring av livsmedel med syfte att minska matsvinn, jämte därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker



