Mat & Grönt i Malmö AB
Org.nr: 556978-2641Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 4 375 | 5 507 | 4 330 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -74 | 1 537 | 380 |
Antal anställda | 4 | 0 | 4 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1093.8 | 0.0 | 1082.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -1.6 | 28.0 | 8.8 |
Kassalikviditet % | 354.8 | 278.2 | 155.5 |
Soliditet % | 75.7 | 69.1 | 48.5 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 4 375 | 5 507 | 4 330 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -4 444 | -3 965 | -3 946 |
Avskrivningar (kSEK) | -70 | -70 | -70 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -70 | 1 541 | 382 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -74 | 1 537 | 380 |
Resultat före skatt (kSEK) | -74 | 1 537 | 380 |
Skatt (kSEK) | 0 | 318 | 80 |
Årets resultat (kSEK) | -74 | 1 219 | 300 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 483 | 553 | 623 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 037 | 3 413 | 2 510 |
Summa tillgångar (kSEK) | 3 520 | 3 966 | 3 133 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | -74 | 1 219 | 300 |
Summa eget kapital (kSEK) | 2 665 | 2 739 | 1 519 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 856 | 1 227 | 1 614 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 520 | 3 966 | 3 133 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Fest och eventarrangör. Cateringverksamhet. Vi kommer också kunna hjälpa till med planering och ritningar av trädgårdar, konsultationer och föreläsningar av växter och trädgård. Vi kommer också att arrangera föreläsningar med varierat och blandat innehåll efter efterfrågan och anordna loppis och mer när tid finns.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet