Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Frisk & Jonsson Gastronomi i Sundsvall AB

Org.nr: 559037-9979
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-12
Omsättning (kSEK)   1 082 1 782 1 871
Resultat efter finansnetto (kSEK)   309 205 -27
Antal anställda   0 1 1
Omsättning/anställd (kSEK)   0.0 1782.0 1871.0
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   28.8 11.6 -1.1
Kassalikviditet %   270.4 1003.7 125.1
Soliditet %   63.0 90.8 24.5
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   1 082 1 782 1 871
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -771 -1 574 -1 892
Avskrivningar (kSEK)   0 0 0
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   311 207 -21
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   309 205 -27
Resultat före skatt (kSEK)   309 204 -27
Skatt (kSEK)   74 43 0
Årets resultat (kSEK)   235 161 -27
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   0 0 0
Summa varulager (kSEK)   0 24 24
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   576 295 433
Summa tillgångar (kSEK)   576 295 433
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   50 50 50
Årets resultat (kSEK)   235 161 -27
Summa eget kapital (kSEK)   363 268 106
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   213 27 327
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   576 295 433
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2015-12-01

Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva restaurang- och café- verksamhet samt själv eller genom andra bolag konsultverksamhet inom besöksnäringen. De tjänster som erbjuds är projektledning, utbildning, föreläsning samt verksamhetsledning inom restaurang, café-, konferens-, rese- och evenemangsbranschen, samt äga och förvalta fast och lös egendom såsom aktier och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet

Övriga branscher SNI
749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik