Bostanci i Örebro AB
Org.nr: 559050-1275| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 7 174 | 6 707 | 5 957 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 914 | 1 552 | 855 |
| Antal anställda | 4 | 4 | 4 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1793.5 | 1676.8 | 1489.3 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 27.3 | 23.8 | 14.6 |
| Kassalikviditet % | 791.1 | 752.7 | 851.9 |
| Soliditet % | 81.5 | 80.5 | 83.8 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 7 174 | 6 707 | 5 957 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -5 301 | -5 138 | -5 093 |
| Avskrivningar (kSEK) | -107 | -100 | -123 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 1 873 | 1 568 | 864 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 914 | 1 552 | 855 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 1 778 | 1 252 | 855 |
| Skatt (kSEK) | 367 | 216 | 176 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 411 | 1 036 | 679 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 237 | 194 | 294 |
| Summa varulager (kSEK) | 90 | 62 | 63 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 571 | 3 020 | 2 474 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 3 808 | 3 214 | 2 767 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 1 411 | 1 036 | 679 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 172 | 1 760 | 1 725 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 196 | 1 060 | 760 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 440 | 393 | 283 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 808 | 3 214 | 2 767 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, café- och cateringverksamhet, utföra reklam för verksamheten via internet, import och försäljning av livsmedel, förvalta fast egendom, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet



