Musselbaren Lyckorna AB
Org.nr: 559060-2016Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 9 687 | 10 971 | 9 530 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -801 | -2 334 | -293 |
Antal anställda | 9 | 14 | 10 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1076.3 | 783.6 | 953.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -8.0 | -21.0 | -2.8 |
Kassalikviditet % | 56.0 | 49.9 | 60.9 |
Soliditet % | 3.2 | 1.8 | 12.0 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 9 687 | 10 971 | 9 530 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -10 458 | -13 279 | -9 797 |
Avskrivningar (kSEK) | -244 | -238 | -161 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -772 | -2 308 | -268 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -801 | -2 334 | -293 |
Resultat före skatt (kSEK) | -801 | -2 334 | -293 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -801 | -2 334 | -293 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 459 | 1 633 | 1 553 |
Summa varulager (kSEK) | 236 | 193 | 75 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 861 | 1 503 | 1 705 |
Summa tillgångar (kSEK) | 3 320 | 3 136 | 3 259 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | -801 | -2 334 | -293 |
Summa eget kapital (kSEK) | 105 | 56 | 390 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 311 | 453 | 192 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 903 | 2 627 | 2 677 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 3 320 | 3 136 | 3 259 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bedriva kafé, restaurang och cateringverksamhet Tillverkning och försäljning av livsmedel Försäljning av artiklar förenligt med huvudverksamheterna Event och festarrangemang, inklusive båt- och fiskeutflykter Uthyrning och förmedling av gästhamnsplatser och korttidsboende Övrig med ovanstående förenlig verksamhet
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet