Normanage AB
Org.nr: 559107-9339| Nyckeltal | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 9 612 | 8 177 | 7 575 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 64 | -248 | 418 |
| Antal anställda | 5 | 4 | 4 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1922.4 | 2044.3 | 1893.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 0.9 | -2.8 | 5.7 |
| Kassalikviditet % | 170.8 | 176.8 | 233.6 |
| Soliditet % | 32.2 | 33.5 | 41.2 |
| Resultaträkning | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 9 612 | 8 177 | 7 575 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -9 551 | -8 405 | -7 141 |
| Avskrivningar (kSEK) | -112 | -136 | -179 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 61 | -228 | 434 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 64 | -248 | 418 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 64 | -6 | 345 |
| Skatt (kSEK) | 1 | -1 | 74 |
| Årets resultat (kSEK) | 63 | -5 | 271 |
| Balansräkning | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 323 | 231 | 304 |
| Summa varulager (kSEK) | 167 | 306 | 224 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 4 220 | 3 937 | 3 560 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 543 | 4 168 | 3 864 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | 63 | -5 | 271 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 248 | 1 184 | 1 190 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 274 | 274 | 517 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 648 | 655 | 731 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 373 | 2 054 | 1 428 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 543 | 4 168 | 3 864 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten driver restaurang och café. Föremålet för bolagets verksamhet är även att erbjuda tjänster till företag genom att tillhandahålla affärskoncept och produktutveckling, projektledning och rådgivning, processledning och grupputveckling, föreläsningar inom värdskap och mat, eventproducent, guide och catering, restaurangdrift samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 7022 - Konsultverksamhet avseende företags organisation |
| 85599 - Diverse övrig utbildning |



