Incontro AB
Org.nr: 559197-4380Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 163 078 | 171 632 | 71 723 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 269 | -6 213 | -3 442 |
Antal anställda | 86 | 97 | 96 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1896.3 | 1769.4 | 1494.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 990 | ||
Löner till övriga (kSEK) | 30 941 | 35 099 | 16 175 |
Vinstmarginal % | 1.5 | -2.9 | -4.3 |
Kassalikviditet % | 104.9 | 102.0 | 97.2 |
Soliditet % | 15.3 | 9.3 | 4.8 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 163 078 | 171 632 | 71 723 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -160 626 | -176 675 | -74 831 |
Avskrivningar (kSEK) | -1 728 | -979 | -356 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 2 452 | -5 043 | -3 107 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 1 269 | -6 213 | -3 442 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 269 | -6 213 | 7 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 3 |
Årets resultat (kSEK) | 1 269 | -6 213 | 4 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 5 777 | 5 116 | 3 722 |
Summa varulager (kSEK) | 1 164 | 1 651 | 1 779 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 41 288 | 58 799 | 41 725 |
Summa tillgångar (kSEK) | 47 065 | 63 915 | 45 447 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 1 269 | -6 213 | 4 |
Summa eget kapital (kSEK) | 7 218 | 5 949 | 2 162 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 593 | 1 936 | 2 207 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 38 253 | 56 029 | 41 078 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 47 065 | 63 915 | 45 447 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet avseende förvaltning av rörelsedrivande bolag inom restaurang, konferens och catering, matlagning och leverenser av färdig mat till skolor och serviceinrättningar samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet