17 gubbar AB
Org.nr: 559212-0397Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 14 297 | 10 842 | 7 293 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -138 | 94 | 1 084 |
Antal anställda | 10 | 10 | 4 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1429.7 | 1084.2 | 1823.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -0.7 | 0.9 | 15.1 |
Kassalikviditet % | 17.0 | 96.5 | 151.2 |
Soliditet % | 18.7 | 33.5 | 53.7 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 14 297 | 10 842 | 7 293 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -14 408 | -10 748 | -6 195 |
Avskrivningar (kSEK) | -372 | -80 | -65 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -111 | 94 | 1 098 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -138 | 94 | 1 084 |
Resultat före skatt (kSEK) | -138 | 95 | 1 084 |
Skatt (kSEK) | 0 | 31 | 205 |
Årets resultat (kSEK) | -138 | 64 | 879 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 2 249 | 634 | 520 |
Summa varulager (kSEK) | 64 | 35 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 361 | 1 237 | 1 211 |
Summa tillgångar (kSEK) | 2 610 | 1 871 | 1 731 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 51 | 51 | 51 |
Årets resultat (kSEK) | -138 | 64 | 879 |
Summa eget kapital (kSEK) | 488 | 627 | 930 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 369 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 752 | 1 245 | 801 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 610 | 1 871 | 1 731 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Restaurangverksamhet, vi kommer att driva en fiskbar i central Göteborg. Cateringverksamhet i västkustområdet. Konsultverksamhet, uthyrning av vår kompetens inom restaurangverksamhet och kock, exempelvis rådgivning och genomförande angående menyer, matkoncept och liknande. Eventverksamhet, matfestivaler och liknande, där vill vi kunna vara. Uthyrning av lokaler och maskineri, vi vill kunna hyra ut vår restaurang vid behov. Köksmaskiner ska vi kunna hyra ut vid behov.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
563 - Barverksamhet |