Frippes Taste AB
Org.nr: 559218-9293Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 901 | 424 | 723 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 30 | -50 | -174 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 901.0 | 424.0 | 723.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 3.6 | -11.6 | -14.7 |
Kassalikviditet % | 47.0 | 173.4 | 190.6 |
Soliditet % | 40.5 | 53.4 | 54.4 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 901 | 424 | 723 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -912 | -489 | -831 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -10 | -65 | -107 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 30 | -50 | -174 |
Resultat före skatt (kSEK) | 30 | -50 | -2 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 14 |
Årets resultat (kSEK) | 30 | -50 | -16 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 537 | 118 | 107 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 208 | 508 | 713 |
Summa tillgångar (kSEK) | 745 | 626 | 820 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
Årets resultat (kSEK) | 30 | -50 | -16 |
Summa eget kapital (kSEK) | 302 | 334 | 446 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 443 | 293 | 374 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 745 | 626 | 820 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet inom restaurang, hotel och catering exempelvis som, mat kreatör, inspiratör och smak och meny konsultation. Kreation av recept, dryck, inredning och marknadsföring av detta genom olika media tryckt såväl som digitalt. Utöver detta värdepappersplacering och fastighets investeringar av egna medel. Import och export av produkter och varor förenliga med mat, restaurang, catering och event. Konsultativ verksamhet inom restaurang, hotel, catering och livsmedelsindustrin, samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik