LassBell AB
Org.nr: 559226-6844| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 9 720 | 9 548 | 0 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -560 | -119 | 0 |
| Antal anställda | 8 | 8 | |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1215.0 | 1193.5 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -4.3 | 0.1 | 0.0 |
| Kassalikviditet % | 183.0 | 72.2 | 0.0 |
| Soliditet % | 26.0 | 1.1 | 100.0 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 9 720 | 9 548 | 0 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -10 138 | -9 543 | 0 |
| Avskrivningar (kSEK) | -834 | -447 | 834 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -419 | 5 | 0 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -560 | -119 | 0 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -560 | -119 | 0 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -560 | -119 | 0 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 3 067 | 3 435 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 78 | 170 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 503 | 1 140 | 50 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 5 570 | 4 575 | 50 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -560 | -119 | 0 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 450 | 50 | 50 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 794 | 3 181 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 325 | 1 344 | 0 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 5 570 | 4 575 | 50 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang- catering och eventverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen, liksom att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 749 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik |



