Magnus Einald AB
Org.nr: 559285-3799| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 5 920 | 6 731 | 8 773 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 496 | 808 | 592 |
| Antal anställda | 2 | 0 | 0 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2960.0 | 0.0 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 9.5 | 13.7 | 7.0 |
| Kassalikviditet % | 30.9 | 61.0 | 95.6 |
| Soliditet % | 18.0 | 19.1 | 10.0 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 5 920 | 6 731 | 8 773 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -5 353 | -5 844 | -8 204 |
| Avskrivningar (kSEK) | -71 | -2 | -2 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 565 | 887 | 568 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 496 | 808 | 592 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 365 | 602 | 442 |
| Skatt (kSEK) | 82 | 128 | 96 |
| Årets resultat (kSEK) | 283 | 474 | 346 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 5 840 | 4 821 | 4 823 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 969 | 952 | 1 259 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 6 809 | 5 773 | 6 082 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 25 |
| Årets resultat (kSEK) | 283 | 474 | 346 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 726 | 703 | 371 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 640 | 510 | 304 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 2 306 | 3 000 | 4 090 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 137 | 1 560 | 1 317 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 809 | 5 773 | 6 082 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva grossistverksamhet samt butikshandel med fiskprodukter. Därtill skall bolaget även bedriva förvaltning av aktier och fastigheter, själv eller genom dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4638 - Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur



