Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Kulturmums Ferment & Catering AB

Org.nr: 559298-8249
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-12 2023-12 2022-09
Omsättning (kSEK)   107 90 186
Resultat efter finansnetto (kSEK)   35 -30 18
Antal anställda   0
Omsättning/anställd (kSEK)   0.0 0.0 0.0
Löner till Styrelse och VD (kSEK)  
Löner till övriga (kSEK)  
Vinstmarginal %   32.7 -33.3 9.7
Kassalikviditet %   323.8 176.2 300.0
Soliditet %   70.6 43.2 68.1
Resultaträkning   2024-12 2023-12 2022-09
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   107 90 186
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -72 -121 -167
Avskrivningar (kSEK)   0 0 0
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   35 -30 18
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   35 -30 18
Resultat före skatt (kSEK)   35 -30 19
Skatt (kSEK)   3 0 5
Årets resultat (kSEK)   32 -30 14
Balansräkning   2024-12 2023-12 2022-09
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   0 0 0
Summa varulager (kSEK)   0 0 0
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   68 37 69
Summa tillgångar (kSEK)   68 37 69
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   25 25 25
Årets resultat (kSEK)   32 -30 14
Summa eget kapital (kSEK)   48 16 47
Summa obeskattade reserver (kSEK)   0 0 0
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   21 21 23
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   68 37 69
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
2021-01-27

Verksamhetsbeskrivning
Förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och icke-vegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inläggningar och provinläggningar.

Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker

Övriga branscher SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang