Kulturmums Ferment & Catering AB
Org.nr: 559298-8249| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 107 | 90 | 186 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 35 | -30 | 18 |
| Antal anställda | 0 | ||
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 32.7 | -33.3 | 9.7 |
| Kassalikviditet % | 323.8 | 176.2 | 300.0 |
| Soliditet % | 70.6 | 43.2 | 68.1 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 107 | 90 | 186 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -72 | -121 | -167 |
| Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 35 | -30 | 18 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 35 | -30 | 18 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 35 | -30 | 19 |
| Skatt (kSEK) | 3 | 0 | 5 |
| Årets resultat (kSEK) | 32 | -30 | 14 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-09 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 68 | 37 | 69 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 68 | 37 | 69 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 25 |
| Årets resultat (kSEK) | 32 | -30 | 14 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 48 | 16 | 47 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 21 | 21 | 23 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 68 | 37 | 69 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och icke-vegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inläggningar och provinläggningar.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker
Övriga branscher SNI
| 5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |



