Charlotta Andersson Ljusterö AB
Org.nr: 559356-9071| Nyckeltal | 2025-02 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 48 | 426 | 711 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -58 | 26 | 192 |
| Antal anställda | 0 | 1 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 426.0 | 568.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -120.8 | 6.1 | 27.1 |
| Kassalikviditet % | 98.8 | 116.2 | 81.5 |
| Soliditet % | 49.1 | 53.1 | 65.5 |
| Resultaträkning | 2025-02 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 48 | 426 | 711 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -105 | -401 | -520 |
| Avskrivningar (kSEK) | -24 | -24 | -29 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -58 | 25 | 192 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -58 | 26 | 192 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -58 | 25 | 193 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 5 | 40 |
| Årets resultat (kSEK) | -58 | 20 | 153 |
| Balansräkning | 2025-02 | 2024-02 | 2023-02 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 167 | 191 | 222 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 169 | 229 | 88 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 336 | 420 | 310 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 50 | 50 | 50 |
| Årets resultat (kSEK) | -58 | 20 | 153 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 165 | 223 | 203 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 171 | 197 | 108 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 336 | 420 | 310 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska driva matförädling, catering, gårdsbutik, matlagning, serveringshjälp, djurhållning, besöksgård, godistillverkning, bärförädling, djuruppfödning, jakt- och jaktrelaterad verksamhet, turistverksamhet, slakteri, äggproduktion, café, servering och restaurang. Konsultation inom organisation och utbildningsbranschen, läromedelsförfattande och försäljning av läromedel.
Huvudbransch SNI
5621 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
Övriga branscher SNI
| 1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |
| 10821 - Tillverkning av sockerkonfektyrer |
| 47299 - Övrig specialiserad butikshandel med livsmedel |
| 561 - Restaurangverksamhet |



