Good To Great Restaurant AB
Org.nr: 559393-3772| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 
|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 5 558 | 2 846 | 
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 467 | -1 008 | 
| Antal anställda | 4 | 3 | 
| Omsättning/anställd (kSEK) | 1389.5 | 669.8 | 
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | ||
| Löner till övriga (kSEK) | ||
| Vinstmarginal % | -26.4 | -35.1 | 
| Kassalikviditet % | 165.6 | 151.0 | 
| Soliditet % | 44.9 | 40.5 | 
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 
|---|---|---|
| Intäkter | ||
| Total omsättning (kSEK) | 5 558 | 2 846 | 
| Kostnader | ||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -7 029 | -3 850 | 
| Avskrivningar (kSEK) | -9 | -4 | 
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 472 | -1 004 | 
|   | ||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 467 | -1 008 | 
| Resultat före skatt (kSEK) | 16 | -500 | 
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 
| Årets resultat (kSEK) | 16 | -500 | 
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 
|---|---|---|
| Tillgångar | ||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 33 | 42 | 
| Summa varulager (kSEK) | 72 | 91 | 
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 173 | 1 255 | 
| Summa tillgångar (kSEK) | 1 205 | 1 297 | 
| Eget kapital och skulder | ||
| Aktiekapital (kSEK) | 25 | 25 | 
| Årets resultat (kSEK) | 16 | -500 | 
| Summa eget kapital (kSEK) | 541 | 525 | 
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 665 | 771 | 
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 205 | 1 297 | 
VD/Högst Ansvarig
                            
                                
                                    
                                
                            
                        Tillsynsbefattningar
                            
                                
                                    
                                
                            
                        Verksamhetsbeskrivning
                        
                            Bolaget ska bedriva café, catering, restaurangverksamhet, festarrangemang, konsultation inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
                        
                    
                    
                        Huvudbransch SNI
                        
                            561 - Restaurangverksamhet
                        
                    
                    
                


